maanantai 26. marraskuuta 2012

Ekokampaajia tarvitaan!

Suomessa on tällä hetkellä vähän toista sataa ekokampaajaa ja kohta olen yksi heistä!

Onneksi ekokampaajia on alettu kouluttaa ja ala kiinnostaa myös ammattilaisia yhä enemmän. Myös kuluttajat ovat alkaneet kiinnostua ekologisista hiustenhoitotuotteista -ja palveluista. Allergioiden ja yliherkkyyksien lisääntyessä, kaivataan turvallisempia vaihtoehtoja. Luomu-, lähi- ja ekotuotteet lisääntyvät ja niiden tarjonta kasvaa hurjaa vauhtia. Ihmiset haluavat pehmeämpiä arvoja ja turvallisempia tuotteita. Halutaan luomumuotia ja hyvinvointia. On trendikästä voida hyvin, on tärkeää olla eco!

Minun mielestäni on käsittämätöntä, että kosmetiikkamainostajat saavat yhäti mainostaa puutteellista totuutta tuotteidensa turvallisuudesta. Piilottaa vahingollisa aineita uusien tuotenimien ja termien suojaan. En haluaisi lukea enää yhtään juttua lehdistä, missä kuluttaja on joutunut sairaalaan käytettyään esimerkiksi hiusväriä. Tietenkin kuluttajan pitää itse ottaa vastuu ja lukea käyttöohjeet. Pitää tehdä allergiatestit ym, mutta on liikaa vaadittu, että kuluttajan pitää osata lukea tuoteselosteita ja tunnistaa vaaralliset aineet

Haluan oppia tunnistamaan turvalliset hiustehoitotuotteet niin, että itse pystyn toimimaan rakastamassani ammatissa. Haluan, että opin auttamaan myös nyt jo allergisoituneita tai muuten vain ekologisista kiinostuneita kuluttajia löytämään hyviä ja turvallisia tuotteita kauniiden hiusten hoitoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostuitko? Jäikö jokin vaivaamaan? Kirjoita kommenttisi tähän.