perjantai 23. marraskuuta 2012

Taidolla ja turvallisilla tuotteilla terveempään tulevaisuuteen!

Päätin palata takaisin parturi-kampaajan ammattiin, mutta ekologisien tuotteiden ja ajatusten kanssa. Olen joutunut jättämään kampaajan ammatin allergian vuoksi -93. Päätin lähteä osaltani muuttamaan kampaamoalaa turvallisemmaksi.

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi Vammalan Ammattikoulusta 1979. Parturi-kampaajan oppitodistuksen suoritin 1981 Porissa.

Työskenneltyäni alkuun toisen palveluksessa Porissa, perustin ensimmäisen liikkeeni Vammalaan 1983. Tämän jälkeen perustin vielä kaksi liikettä, Geohiukset Vammalaan ja Huittisiin. Kampaamoyrittäjänä ja työnantajana olin 10 vuotta.

Urani aikana toimin alan tuntiopettajana Vammalan ammattikoulussa, kouluttajana Berner Oy:llä. Kilpailin aktiivisesti vuosina 1986 –1993. Toimin myös tuomarina alan kilpailuissa. Olen tuottanut lukuisan määrän hiusmuotinäytöksiä, koulutus- ja esittelytilaisuuksia sekä asiakkaille että ammattilaisille.

Tämän kaiken jouduin jättämään taakseni koska käteni eivät kestäneet. Hyksin allergiasairaalassa todettiin allergiat: parafenyleenidiamiini, jota on kaikissa hapeteväreissä sekä muissa ”normaaliväreissä” sekä tioglykolihappo jota on permanenttiaineessa.

Jäin pois alalta ja kouluttauduin uudelleen. Valmistuin medianomiksi ja tein mielenkiintoisen, kymmenvuotisen uran kauppakeskusten markkinointipäällikkönä.

Syksyllä 2012, aamulenkillä koin ”paluu tulevaisuuteen” hallusinaation! Päätin palata kampaajaksi ja minusta tuli hetkessä onnellinen ihminen! Lenkin päättyessä olin jo suunnitellut, koulutukseni ja tulevan liikkeeni ideologian ja jopa nimen ja sisustuksen J

Keskiviikkona 14.11.2012 olin Helsingissä Prakticumin soveltuvuustestissä Ekokampaajan koulutukseen. Nyt, 20.11.2012 odotan kuumeisesti postia, kuinka käy. Onko minut hyväksytty sisään?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostuitko? Jäikö jokin vaivaamaan? Kirjoita kommenttisi tähän.