torstai 10. tammikuuta 2013

Ongelmia matkalla

Ei mennyt niinkuin strömpsöössä.
Meni vähän vaikeaksi tämä opiskelun aloittaminen. Koulutus on oppisopimuskoulutus, mutta koska en ole alan töissä minun piti etsiä oppisopimuskampaamo.
Ekokampaamoja ei ole Porissa, joten ajattelin että menen sitten Tampereelle. Sieltä löysinkin kampaamo Oranssin, mutta eipä sekään onnistunut, ei halunnut palkata tällaista kehäraakkia, on kuulemma kova riski ja suuret kulut. Yrittäjänä olisin sinne voinut mennä, tuolivuokralla niinko, mutta en minä nyt Tampereelle yrittäjäksi halua.
En voi mennä normaalikampaamoon, koska en voi tehdä normaaleilla kampaamokemikaaleilla töitä.
Liikettä en vielä voi laittaa, koska vasta opiskelen ekokampaajan töitä. Kouluun en pääse, jos en ole yrittäjä tai ekokampaamossa töissä.
Katsotaan miten tämä tästä etenee. Herättelen vanhan mADladyni Y-tunnuksen ja yritän harjoitella kotona niin paljon kuin mahdollista. Onhan noilla sukulaisilla vielä karvat tallella.
Liikkeen laitan heti, kun oppi menee perille, joten malttakaa vielä hetki, kohta pääsette hemmotteluun:)

Ensi viikolla alkaa koulu. Keskiviikkona on ensin Leonardo/kestävä kehitys kampaamoalalla -projektin palaveripäivä ja torstaina allekirjoitetaan oppisopimus.
Perjantaina ja lauantaina opiskellaan intialaista päänhierontaa, luomu- ja eteeriset öljyt hiushoidoissa, savi- ja yrttikuurit, kemikaalien ja raskasmetallien puhdistuskuurit ja muut luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet.

Kyllä tämä tästä. Minust o mukavaa olla jo niin vanha, että saan tehdä työkseni mitä haluan ja vielä osaankin parhaiten:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostuitko? Jäikö jokin vaivaamaan? Kirjoita kommenttisi tähän.