torstai 28. helmikuuta 2013

Silliä ja kuravettä päälle

On tosiaan tärkeää mitä ihminen syö. Joka tuutista tulee tietoa siitä, kuinka ihmisen pitää syödä D-vitamiinia väsymykseen. C-vitamiinia flunssaan, E-vitamiinia iholle ja hiuksiin. Kalaa pari kertaa viikossa, vihanneksia ja hedelmiä niin ja niin paljon ja maitotuotteita myös.

Välillä taas tulee uutta tietoa siitä, miten maito onkin haitallista, E-koodit myrkyttää, säilöntäaineita, tarpeettomia lisäaineita, aromivahventeita käytetään liikaa ja possu ei olekaan possua vaan hevosta ja lihapiirakka ei olekaan lihapiirakka vaan ihan jotain muuta. Pelkästään ilmasta vedämme keuhkot täyteen kaikkea saastaa.

Jos nyt kuitenkin on tullut syötyä koko elämänsä mitä mieli on tehnyt ja vasta nyt alkaa miettiä miten eroon elimistöön kertyneistä kemikaaleista, raskasmetalleista ja muusta moskasta? Paasto on kautta aikojen ollut tunnettu puhdistaja, minulla vain ei ole halua elää pelkillä litkuilla paria viikkoa. No sitten on nämä uudet sähköiset detox- elimistöpuhdistukset, jotka lupaavat viedä tuhkatkin pesästä. Kallista vain näyttää olevan, enkä oikein jaksa uskoa, että jalkoja huuhtelemalla keho puhdistuu.

Savessa on voimaa! 

Minä pidättäydyin luonnon omassa aineessa eli savessa. Savea ulkoisesti; savikaalipuhdistus päähän sekä savea sisäisesti eli juon savivettä päivittäin litran pari. Kyllä, totta, juon kuravettä, vaikka aprillipäivään on vielä aikaa. Kuukaudessa pitäisi kuulemma alkaa tapahtua. Yksi teelusikallinen litraan vettä ja sitä sitten litkin päivän mittaan. Makuko? Ei se miltään maistu. Ensimmäisen lasillisen jälkeen menee alas kuin vettä vain!
Olen nyt viikon juonut ja pari asiaa olen huomannut. Juoksulenkillä hikoan kuin asfalttimies helteellä ilman paitaa ja nukun yöni kuin kerrostalon alle jäänyt. Pissattaa kovasti ja ihoon on alkanut ilmestyä mustapäitä. Aivastuttaa!  

Saven juonti auttaa vatsavaivoihin, kuten ummetukseen, ripuliin ja tulehdustiloihin, sekä se suojelee ruoansulatuskanavaa.

Argital Verde, aurinkokuivattu aktivoitu savijuoma:

- Luovuttaa elimistölle sen tarvitsemia mineraaleja ja hivenaineita
- Puhdistaa elimistöä ja sitoo itseensä epäpuhtauksia

- Vahvistaa hiuksia ja stimuloi hiusten kasvua
- Ehkäisee tulehduksia
- Vahvistaa hermoja
- Suojaa väsymykseltä ja masennukselta
- Luonnollinen kotihoito ennenaikaista ikääntymistä vastaan

Savesta saa kaksiarvoista rautaa, mikä imeytyy ihmisen elimistöön erityisen hyvin.

Savesta saa kalsiumia joka on erittäin tärkeää raskauden aikana lapsen luuston muodostumiselle. Juu, en ole raskaana, mutta tämä antaisi selityksen sille, miksi raskaana olevat naiset ovat selkein saven syöntiä harrastava ryhmä. Osteoporoosin ehkäisemiseen tuosta saattaisi olla apua.

Savi sisältää paljon oligoelementtejä (kuparia, rautaa, mangaania ja sinkkiä) sekä mineraalisuoloja. Juotuna savi kerää elimistöstä ylimääräistä tavaraa pois. Lisäksi useiden raskasmetallien sitomiseen vaikuttaa nesteen pH eli pH:n kasvaessa sidotun aineen määrä kasvaa. Saviveden pH on savilaadusta riippuen noin 7-10. Savi parantaa myös immuunipuolustusta, koska saviveden juonnin alkuvaiheessa ihmiset saavat usein flunssan tyyppisiä reaktioita, mikä on kehon keino poistaa kuona-aineita.
Tältä näyttää valmis juoma. Makua vähän alkuun pelkäsin, mutta turhaan. Ei se oikeastaan maistu millekään. Mielenkiinnolla jään odottamaan kaikkia noita edellä mainittuja vaikutuksia :)

Argitalin aktivoitua savea saa myös ekoletistä: 14€ pussi. Pussi on todella riittoisa, koska savea käytetään vain 1 tl päivässä. Avatun pussin luvataan säilyvän 3 vuotta.

Kippis ja kulaus!
8.5.2013
Päivitetään vähän tuntemuksia ja vaikutuksia.

Nyt kun olen käyttänyt savea sisäisesti parin kuukauden ajan voisin kertoa vaikutuksia. Heti alkuun huomasin siis, että yöuni syveni ja sillä tiellä ollaan. Nukun hyvin rauhallisesti ja rentouttavasti. Hikoilu eli aineenvaihdunta on pysynyt voimakkaana, lenkillä ja saunassa hikoan enemmän kuin ennen.

Viikko siitä, kun olin aloittanut saven juonnin, reisilihakseni menivät aivan tukkoon. Juoksulenkeistä ei meinannut tulla yhtään mitään, jalat meni täysin maitohapoille, niin kuin on tapana sanoa. Oli kuin väärät jalat olisivat olleet alla! Sitä kesti viikon verran ja sen jälkeen onkin ollut tosi kevyt askel. Ilmeisesti kuona-aineet lähti lihaksissa liikkeelle ja puhdistuivat.

Merkittävin muutos on polvessani. Polvi on vihoitellut jo muutaman vuoden. Rullaluistelu ja hiihto eivät ole onnistuneet lainkaan ja juoksussakin on ollut vähän ongelmia. Polvi ei ole kestänyt lainkaan, pinintäkään vääntävää liikettä. Nyt ei tunnu missään. Jopa vaativat polvea rasittavat joogaliikkeet onnistuu!

Mitä muuta? Iho on kirkastunut, hiukset ja kynnet vahvistuneet… 
Elikkäs suosittelen lämpimästi savea myös sisäisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostuitko? Jäikö jokin vaivaamaan? Kirjoita kommenttisi tähän.