tiistai 23. heinäkuuta 2013

Vihdoinkin valmista!

Tervetuloa luonnollisten hiusten maailmaan, ekoletti avasi ovensa Sinulle.

Täytyy sanoa, että tähänastisen elämäni mielenkiintoisin remppa on ohi.  Aikaa kului liiankin paljon, mutta kuitenkin sinä aikana tapahtui paljon tärkeitä asioita ja sain kerättyä kaikki tarvittavat kalusteet, välineet ja aineet, mitä erikoisimmilla tavoilla ja yhteensattumien kautta. Käytin liikkeen sisustuksen ja tunnelman luomiseen pääsääntöisesti käytettyä ja kierrätettyä tai itse tekemällä aikaansaatua tarpeistoa. Ainoastaan ne tavarat, joita ei käytettynä löytynyt, ostin, mutta aina löysin juuri sopivasti alennettuun hintaan.

Ekologinen remppa on valmis:)


Osa tavaroista on kulkenut banaanilaatikoissa mukanani ja ne jotka minut tuntevat, tietävät että monissa varastoissa ne ovat kiertäneet. Olen matkani varrella miettinyt miksi monikin tavara kulkee mukanani, olematta mitenkään elämääni kuuluva. Nyt sen tiedän. Kun sain rahdattua kotoa ne kaikki laatikot, kalusteet, purkit ja purnukat uuteen kotiinsa, niin täältä ne löysivät paikkansa. Kuin heittämällä ne sijoittuivat heti paikoilleen.

Täällä niiden on hyvä olla, luoda tunnelmaa, tuoda oikeanlaista energiaa. Täällä on minullakin hyvä olla, tehdä taikojani, keitellä liemiäni.

Täällä Sinun on hyvä olla ja rentoutua!

Ekoletti avasi ovensa Länsipuisto 16, Pori. 
Lisää tietoa ekoletistä, löydät nettisivuilta: www.ekoletti.fi 
tai facebookista: ekoletti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiinnostuitko? Jäikö jokin vaivaamaan? Kirjoita kommenttisi tähän.