tiistai 26. elokuuta 2014

Less is More Ruususeerumi, "silkkitipat"

Kuiville, elottomille hiuksille sekä kuivalle, hilseilevälle hiuspohjalle, iholle, kynsinauhoille…

Mihin ja miksi Ruususeerumia käytetään?

  • Ruususeerumi sopii kaikille hiustyypeille käytettäväksi, sekä hiuksille, että hiuspohjan hoitoon (toimii myös hyvin kynsinauhaöljynä;)). Ruususeerumi toimii hiuksissa hoitavana viimeistelytuotteena. Hoitaa kuivia latvoja, saa ne näyttämään terveemmiltä ja kiiltävämmiltä.
  • Ruususeerumin aktiivisina aineina toimii arvokas luomutuotettu ruusunmarjan siemenöljy ja jojobaöljy. Ruusunmarjan siemenöljy sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja, sekä E-vitamiinia, jonka vuoksi tuote on erittäin tehokas öljy kuivan ja vahingoittuneen päänahan hoidossa.
    Eteerisinä öljyinä on käytetty damaskonruusua, mandariinia ja tuoksupelargoniaa. Nämä eteeriset öljyt antavat tuotteelle upean tuoksun.  

Ruususeerumi:

  • Vähentää pörröisyyttä
  • Silottaa
  • Antaa kiiltoa
  • Hoito- ja viimeistelytuote samassa pullossa
  • Voi käyttää sekä kosteisiin, että kuiviin hiuksiin
  • Sopii käytettäväksi kuivien hiusten kuivan sekä hilseilevän hiuspohjan hoitoon
  • Korvaa  synteettiset silkkitipat luonnollisella vaihtoehdolla 

Ruususeerumia voi käyttää tavanomaisten ”latvahoitoaineiden ja silkkitippojen” tapaan jätettävänä hoitoaineena pituuksille ja latvoille. Toimii sekä kosteisiin, että kuiviin hiuksiin. Hiero muutama tippa tuotetta käsiisi ja levitä märkiin tai kuiviin hiuksiin.

Runsaiden ja kiiltävien kiharoiden aikaansaamiseksi käytä Flower Whip- voidetta ja Mascobadogeeliä märkiin hiuksiin; lisää pisara Ruususeerumia erittäin kuiville hiuksille. Lisää Ruususeerumia mihin tahansa muotoilu- tai hoitotuotteeseen, jos hiukset kaipaavat lisää pehmeyttä ja kiiltoa. Käytä säästeliäästi, tuote on erittäin riittoisaa!

Tehohoitona voit hieroa hiuksiin ja hiuspohjaan ja antaa vaikuttaa mielellään yön ylitse, huuhtele huolellisesti! Voidaan sekoittaa myös Less is More poispestävien hoitoaineiden joukkoon antamaan lisäkosteutta. Tällöin voidaan antaa vaikuttaa esim. 5-15min, jolloin toimii tuhtina ja syväkosteuttavana naamiona. Jotkut ekokampaajat käyttävät Ruususeerumia myös kasvivärien ja synteettisten värien joukossa antamaan hoitavuutta, kiiltoa ja tuoksua. 
(Hiuspohjaan käytettäessä tulee huuhtoa jossain vaiheessa pois, muuten tyvi jää "öljyiseksi") 

Ruususeerumin inci:

Prunus Armeniaca (Aprikoosinkivi) Oil, * Simmondsia Chinesis (Jojoba) Oil, * Cocos Nucifera (Kookos) Oil, Rosa Canina Seed (Rosehip) Oil, Tocopherol (E- vitamin), * Parfum ( essential oils incl. Limonene, Geraniol, Linalool, Citral, Citronellol, Farnesol), * Rosa Dasascena Oil

Ruususeerumin pohjana toimivat siis ruusunmarjan siemenöljy*, jojobaöljy*, aprikoosinkiviöljy* ja kookosöljy*. (*luomu)

Ruusunmarjansiemenöljy luomu:  sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja, sekä E-vitamiinia, jonka vuoksi tuote on erittäin tehokas öljy kuivan ja vahingoittuneen päänahan hoidossa. Ruusunmarjansiemenöljyä on käytetty alkuasukkaiden keskuudessa jo tuhansien vuosien ajan, mutta vasta viime vuosikymmeninä siitä on tehty tieteelllisiä tutkimuksia. Tutkimuksissa on todettu ruusunmarjansiemenöljyn hidastavan ikääntymisen etenemistä, vähentää näkyviä juonteita (luonnollinen botox) ja arpien näkyvyyttä, samalla kun palauttaa ihon luonnollisen värisävyn. Monet tutkimukset yliopistoissa ja laboratorioissa ympäri maailman ovat vahvistaneet nämä tulokset.

Ruusunmarjasiemenöljyä on käytetty menestyksekkäästi raskausarpiin, kaikkiin arpiin yleisesti, ekseemaan, psoriasikseen, hyperpigmentaatioon, juonteisiin, maksaläiskiin, dermatitikseen, UV-säteilyn aiheuttamiin vaurioihin, kuiville ja vahingoittuneille hiuksille ja hauraille kynsille. Öljy on turvallista ja luonnollista ja tehokas tapa pitää huolta ihosta ja hiuksista.

Jojobaöljy luomu: Jojobaöljy ei ole varsinaisesti öljy, vaan nestemäinen vaha. Jojobaa on käytetty jo pitkään kansanlääkinnässä ja se sisältää välttämättömiä rasvahappoja, joilla on tiettyjä etuja ihonhoidossa ulkoisesti käytettynä.
Jojoba voi edesauttaa haavojen parantumista ja auttaa lievittämään tulehduksia iholla.
Jojobaa on kehuttu luonnollisena lääkkeenä seuraaviin vaivoihin:
Akne
Palovammat
Hiusten lähtö
Psoriasis
Auringonpolttamat

Aprikoosinkiviöljy luomu:
Luomu aprikoosinkiviöljy sisältää reilusti GLA:ta, joka tulee omega-6 rasvahaposta. GLA pitoisuus aprikoosinkiviöljyssä auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon. GLA on myös välttämätön ainesosa ihon kiinteyttämisessä. Luomu aprikoosinkiviöljy sisältää A- ja E-vitamiinia , jotka rauhoittavat ihoa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä.
Erityisen kuiville hiuksille aprikoosinkiviöljy voi olla pelastus. Aprikoosinkiviöljy lisää kiiltoa ja hoitaa haaroittuneita hiuksia. Auttaa myös rauhoittamaan hiuspohjaa ja edistää hiustenkasvua. 
Sen luvataan tasoittavan ihoa ja sen sävyä ja sillä voidaan hoitaa auringonpolttamia, ihoärsytystä, ekseemaa ja psoriasista.

Kookosöljy luomu: 
Kookosöljyllä paikallisesti iholle käytettynä on ikääntymistä hidastava ja ihoa uudistava vaikutus.
Tutkimuksissa on kookosöljyllä havaittu olevan merkittävä kipua lievittävä vaikutus. Ne myös vaimensivat äkillistä tulehdusta ja parantavat haavoja nopeammin.

Aika mielettömiä ainesosia luonnosta saatavana:) Ainesosien vaikutuksista selviääkin miksi ruususeerumi on niin huippu varsinkin päänahan hoidossa.


Ihana tuote! 


2 kommenttia:

  1. Hei! Mitä tarkoittaa sodium layryl sulfoaceta? Aloin ihmettelemään asiaa kun luin ettei Less is moren Aloe mint shampoo sisällä sulfaatteja mutta incissä kuitenkin lukee sodium lauryl sulfoaceta...

    VastaaPoista
  2. Moni sekoittaa nämä kaksi tendsidiä toisiinsa. Sodium Laureth Sulfate on se synteettinen allergiaa ym. aiheuttava pinta-aktiivinen aine. Sodium Layryl sulfoasetate on täysin turvallinen luonnollinen, kookospohjainen tendsidi. Selvittikö tämä asiaa?

    VastaaPoista

Kiinnostuitko? Jäikö jokin vaivaamaan? Kirjoita kommenttisi tähän.